Lindas tobleroneparfait

Serverar: 4 portioner

Tid: 6 timmar 15 minuter

Underbar efterrätt, mmmmmm

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 3 dl vispgrädde
  • 150 - 200 g Toblerone
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Vispa grädden i en bunke för sig. Smält Toblerones i vattenbad eller dylikt. Blanda alla ingredienser noga.
    2. Häll upp i en plastfolieklädd skål eller dylikt, och frys i minst 6 timmar. Serveras med frukt eller bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    vespan1 2 november 2010

    Jättegod efterrätt och så enkel att göra. Ska göra den igen till helgen då jag ska bjuda goda vänner på middag i husvagnen som vi har uppställd på vintercamping. En riktig fullpoängare

    hemmamamma 11 december 2010

    Gudomligt god!! Serverade den med apelsinklyftor och toppade med ett par tobleronebitar. Kommer göras om och om igen! :-)

    Margu 6 januari 2011

    Jättegod efterrätt, kommer definitivt att göra denna fler gånger!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben