Lindas baileyskakor

Underbart goda.

Ingredienser

  • 4 dl Vetemjöl
  • 125 g Rumsvarmt smör
  • 1 dl Strösocker
  • 1 msk Sirap
  • 1 tsk Bakpulver
  • 2 msk Baileys
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 Grader. Blanda samtliga ingredienser i en bunke till en jämn deg. Rulla små bollar i handen och platta till dom med handflatan. Ta en gaffel och tryck till ett ganska hårt mönster i kakan. Lägg dom på en smord plåt eller med bakplåtspapper på. Grädda mitt i ugn ca 10min. Låt svalna på ett galler.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Linda-77 21 oktober 2012

    Dessa kakor var med och vann pris i Sveriges smörbagare 2012 :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben