Tomatsås

Ingredienser

  • 1 grön chili eller 1 röd
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 msk olja
  • 1 förp passerade tomater 500 g
  • 1 dl tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk salt
  • 1 msk socker
  • Instruktioner

    Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Skala och hacka vitlöken. Fräs chili och vitlök i oljan i en kastrull. Tillsätt tomater, puré, vatten, salt och socker. Låt koka ca 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Spenatfyllda pannkakor
    Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...

    Basilika - oumbärlig örtkrydda
    Jag har nästan alltid en kruka basilika stående i mitt köksfönster....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben