Serverar: 4-5 portioner
Tid: 10 minuter
enkel att göra, jättegod till kyckling, grillat kött, på pizza,mm.mm, kall på knäckemacka!
Skär rödlöken i båtar eller hacka den hacka vitlöken Fräs på låg värme i smöroljan, med lite salt och peppar tills löken har fått lite färg och är mjuk. Tillsätt tomaterna och ta sönder dem lite. Tillsätt resten av ingredienserna, salta och peppra. rör om. Låt det hela puttra på låg värme, under lock, så länge som möjligt. Gärna minst en halvtimme, den blir bara bättre och bättre.... rör om då och då.
Vegetarisk lasagne
Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...
Spenatfyllda pannkakor
Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...
Basilika - oumbärlig örtkrydda
Jag har nästan alltid en kruka basilika stående i mitt köksfönster....