Tomatsoppa

Serverar: 4 portioner

Pasta, tomat och tonfisk blir en värmande och mättande soppa

Ingredienser

  • 1 dl pastaringar eller annan pasta
  • 1 l vatten
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk tonfisk
  • Basilika (helst färsk)
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka upp pastan i ca 1 l vatten, så den nästan är mjuk.
    2. Tillsätt tomat och tonfisk, klipp ner basilika och krydda, låt puttra tills pastan är färdig. Garnera med lite basilikablad. Servera med bröd.

    Liknande recept

    4.5
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tomatsoppa
    Tomatsoppan är krämig, läcker och mycket enkel. Servera eventuellt...

    Antioxidanter!
    Det finns många olika sorts antioxidanter, de viktigaste är karotenoid...

    Färska tomater i överflöd
    Många är vi som odlar våra egna tomater i trädgården, växthuset eller...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben