Tomatsoppa med risoni

Serverar: 4 portioner

Vegetarisk och snabb soppa med tunnbrödstoast

Ingredienser

  • 2 dl risoni
  • 2 tomater
  • 4 portioner kyld, färdig tomatsoppa
  • 1 dl mjölk
  • 4 rektangulära tunnbröd
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 påse rucola, ca 65g
  • 150 g riven lagrad ost
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Koks risoni enligt anvisning på förpackningen. Skär tomaterna i tärningar. Värm tomatsoppan med mjölken. Blanda ner den avrunna risonin och tomattärningarna i soppan.
    2. Bred dijonsenap på tunnbröden, fördela ost och rucola på ena halvan av brödet. Vik över den andra halvan och pressa samman. Stek toasten i smör i en stekpanna eller grilla ca 2 minuter på varje sida i en medelvarm grillpanna.
    3. Servera tomatsoppan med toasten.

    Liknande recept

    4.5
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben