Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
Ett recept jag hittat men gjort om lite :) Hoppas det smakar!
Hacka löken och riv morötterna. Fräs dem mjuka i olivolja i stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken. Häll på de krossade tomaterna, tillsätt kryddor efter smak, låt puttra några minuter. Häll av vattnet från tonfisken och rör ner den i stekpannan. Blanda i en skål keso, crème fraiche och sweet chili sås. Vill man ha det starkare, tillsätt sambal oelek. Varva lasagneplattor med tonfiskröra och chilisåsblandingen i en ugnssäker form. 1. tonfisk 2. Chilisås 3. Lasagneplattor Fortsätt och avsluta med att toppa med riven mozzarella och ost. Grädda mitt i ugnen i ca 30-35 minuter på 200 grader. Sätt igång grillen på 250 grader i 2-3 minuter för att få yta på osten.