Tonfisk med romsås

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Gott, lätt att göra. Går hyffsat fort.

Ingredienser

  • 2 tonfiskfiléer
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Svartpeppar
  • 70 g löjrom
  • 2 dl crème fraiche
  • Servering
  • Potatis
  • Instruktioner

    1. Blanda löjrom och crème fraiche. Ställ in det i kylen.(obs inte lätt crème fraiche)
    2. Koka potatisen.
    3. Marinera tonfisken med salt, vitpeppar och svartpeppar, låt det dra en kvart. Stek på mellanhög värmen ca 3 min på varje sida på tonfisken. Tonfisken är klar när den börjar falla isär.
    4. Sedan är det servera och glöm ej såsen bara.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben