Tonfisk- och päronsallad

Serverar: 4 portioner

Gott till grillat

Ingredienser

  • 2 päron gärna Anjou
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 morot
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 1 kruka basilika
  • Blandade salladsblad ca 150 g
  • Dressing
  • 3 msk lättmajonnäs
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk citronsaft
  • 1 fint hackad vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Vispa samman majonnäs, olja, citronsaft och peppar till dressingen.
    2. Skiva päronen. Låt tonfisken rinna av och dela den i mindre bitar. Skär morot, rödlök och paprika i strimlor. Hacka basilikan.
    3. Rör samman dressingen med tonfisk, morot, rödlök, paprika. och basilika. Fördela salladsblad och päronskivor på tallrikar. Toppa med tonfiskröran.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben