Torsk med basilikatäcke

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 15 minuter

Tillagas i mikrovågsugn

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 2 ½dl krossade tomater med basilika
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 - 2 msk Maizenamjöl
  • Kallt vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Kebabkrydda
  • Instruktioner

    Blanda krossade tomater med grädden i en kastrull. Koka upp och låt det sjuda under tiden torsken skärs upp till mindre bitar och placeras i en form ( som går att använda i mikrovågsugn). Salta, peppra och krydda efter smak med kebabkrydda. Rör ut Maizenamjölet i kallt vatten och red tomatröran. Häll den redda tomatröran över fiskbitarna och grädda i mikrovågsugnen på full effekt i 3 - 5 minuter. Serveringsförslag: Klyftpotatis, ris eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben