Torsk med chilitäcke

Serverar: 4 portioner

Fisk med mycket god smak.

Ingredienser

  • 1 pkt torsk (400 g)
  • 1 purjolök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 3 msk chilisås
  • Hackad dill
  • Kokt potatis
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor.
    2. Strimla purjolöken, fräs den mjuk och lägg i botten på en smord ugnsfast form.
    3. Lägg fiskskivorna över purjon, salta och peppra. Blanda grädde, creme fraiche, chilisås och häll detta över fisken.
    4. Gratinera i 225 grader i 20-25 minuter.
    5. Strö över dill och servera med potatis och gärna en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben