Torsk med chilitäcke
Serverar:
4 portioner
Fisk med mycket god smak.
Ingredienser
1 pkt torsk (400 g)
1 purjolök
Salt
Svartpeppar
1 dl mellangrädde
1 dl lätt crème fraiche
3 msk chilisås
Hackad dill
Kokt potatis
Instruktioner
Skär fisken i 2 cm tjocka skivor.
Strimla purjolöken, fräs den mjuk och lägg i botten på en smord ugnsfast form.
Lägg fiskskivorna över purjon, salta och peppra. Blanda grädde, creme fraiche, chilisås och häll detta över fisken.
Gratinera i 225 grader i 20-25 minuter.
Strö över dill och servera med potatis och gärna en god sallad.
Liknande recept
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
Kokt torsk med grönsaksragu
4
30 min
4
Torsk i citrongräddsås
5
4
1
Torsk i ugn med blekselleri och paprikatäcke
5
4
1
Kokt torsk med mild äggsås
4.7
4
3
Torsk i pastasås
5
4
Torsk med rotfruktsmos
30 min
2
1
Torsk med thaismak
4.6
4
10
Torsk på franska
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!