Torsk med fänkål

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott och enkelt!

Ingredienser

  • 300 g smör
  • 800 g torskfilé
  • 1 grovstrimlad fänkål
  • 2 schalottenlökar
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 1 dl vitt vin
  • pressad citron
  • Instruktioner

    Smält smöret och fräs på schalottenlöken och fänkålen. Lägg i övriga ingredienser, utom fisk; och koka samman en kort stund stund. Till sist i med fisken i 5-7 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tänk snålt - kalorisnålt!
    En vuxen kvinna med stillasittande arbete bör göra av med 1800 kcal/dy...

    Grillspett!
    Grillfest i helgen? Här kommer förslag på olika grillspett, men det al...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben