Torsk med kräftsmak

Serverar: 2-4 portioner

Snabblagad och god fiskrätt!

Ingredienser

  • 300-400 g tinad torskfilé
  • 1 burk tomatsoppa (finns färdiga i butikerna)
  • 2 1/2 dl grädde
  • salt
  • peppar
  • 1/2-1 dl hackad dill
  • Instruktioner

    Lägg 400 g. tinad (torskblock går bra) torskfilé i en ugnsfast form och stek den färdig i ugnen ca. 20 min. i 225 graders ugnsvärme. Blanda 1 burk outspäddtomatsoppa med ca. 2 1/2 dl grädde, lite salt & vitpeppar och 1/2-1 dl hackad dill. Slå såsen över fisken och värm. Servera till kokt potatis och gröna ärtor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben