Torsk med svartkaviar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Tycker man om svart kaviar så prova detta kanon (jag har gjort den flera ggr)

Ingredienser

  • 1 pkt torsk
  • 1 burk champinjonkräm
  • 1 burk svart kaviar
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    Lägg den tinade torsken i en ugns form. Salta torsken efter behag. Bred champinjon kräm över torsken strö över kaviar Häll över grädden. In i ugn på 200 gr i ca 30 min. Servera med ris eller potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Irene_DA 28 maj 2008

    Det här är en av de rätter som var mycket vanliga i min matlagning i mitten av 70-talet och den är enormt god och lätt att göra. Precis som rätten "Kassler med champinjonkulle" blir den "färdig medan potatisen kokar".

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben