Torsk med tomat och oliver

Serverar: 2 portioner

Ingredienser

  • 300 g färsk torskfilé
  • salt
  • peppar
  • 2 tomater
  • 6 marinerade soltorkade tomater
  • 8-10 svarta oliver
  • 50 g grekisk fetaost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Flå helst tomaterna, alltså doppa dem ca 30 sekunder i kokande vatten så att man kan dra bort skalet. Skär dem i skivor. Bottna en ugnsform med tomaterna. Salta och peppra fisken. Lägg den ovanpå tomaterna i formen. Skär soltorkade tomater och urkärnade svarta oliver i bitar och strö över. Toppa med riven eller smulad fetaost. Baka i ugnen ca 10 minuter eller till dess fisken är precis genomkokt, köttet ska bli vitt.Servera förslagsvis med kokt potatis eller potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Majasaga 31 maj 2010

    Hej här kommer ett gott fiskrecept

    berggrenskan 10 februari 2011

    Nej, detta var inte för oss. Tråkig fiskrätt

    Relaterade Artiklar

    Tips för vegetarianer
    När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben