Torsk provencale

Serverar: 4 portioner

Underbart god mat till helgen.

Ingredienser

  • 1 torskblock
  • 3 msk smält smör
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Persilja
  • Dill
  • 1/2 - 1 dl ströbröd
  • 3 dl grädde
  • Pressad citron
  • Till servering
  • Pressad potatis
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Lägg torsken i en smörad ugnsform. Smält smöret och pressa i vitlöken. Strö i persila och lite dill. Pensla över fisken. Häll över ströbrödet. Häll grädde runt om och pressa lite citron över. Ställ in i ugnen ca 35 minuter. Servera med pressad potatis och hackad färsk gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben