Torsk under grönt täcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Busenkelt och kanongott

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk citronpeppar
  • 2 skivor vitt bröd
  • 1 citron
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 msk hackad gräslök, går bra med frusen
  • 2 dl riven ost
  • 1-2 msk flytande margarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i smord ugnssäker form. Strö citronpeppar och salt över. Mixa brödet i matberedare till ett smul. Blanda i rivet skal av 1 citron, persilja, gräslök och ost. Fördela blandningen över fisken. Ringla det flytande margarinet över Gratinera i ugnen 20-25 minuter.
    2. Servera med potatismos, citronklyftor och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben