½ citron, finrivet skal och saft ( Går lika bra med några droppar citronsyra )
1 fiskbuljongtärning
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
2 tomater
2 msk hackad gräslök
Instruktioner
Skär fisken i bitar.
Häll creme fraichen, citronsaften samt fickbuljongen i en gryta. Koka upp detta och lägg sedan i fisken. Salta och peppra.
Låt fisken samt såsen koka tillsammans i ca. 5 - 10 minuter. ( Fisken ska vara vit )
Klyfta upp tomaterna och gör de till småbitar, ta bort kärnorna. Lägg i tomaterna i grytan och avsluta med att strö över gräslöken.
Servera torskfilégrytan med taglietelli eller ris samt en fräsch sallad.
Jättegod och superenkel att laga. Nästa gång jag lagar den (för det kommer jag absolut att göra!!!) så lägger jag nog i lite haricot vertes eller något också!
Jättegod och superenkel att laga. Nästa gång jag lagar den (för det kommer jag absolut att göra!!!) så lägger jag nog i lite haricot vertes eller något också!
Lätt- och snabblagad fiskgryta och väldigt god.