Torskgratäng med vitlök och räkor
Serverar:
3-4 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel att tillaga.
Ingredienser
400 g Torsk
300 g färdigskalade Räkor
1 st burk Creme bonjour vitlök & örter
Salt
Instruktioner
Lägg den tinade torsken i en smord form och salta efter eget smak och tycke. Lägg på de avrunna räkorna. Bred över creme bonjour vitlök & örter. Ställ in i ugnen 225° cirka 20-25 min.
Servera med kokt potatis och exempelvis gröna ärtor.
Liknande recept
Heta räkor i chili och vitlök
30 min
4
2
Heta räkor med chiliflakes, vitlök och persilja
2
Fisksoppa med räkor och vitlök
4
Avocadocouscous med räkor
2.5
4
1
Laxfilé med Cashew vitlök och limebädd
4.9
4
4
Fajitas med räkor och avokado
4
4
1
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
Vitlök och chili marinerade jätteräkor
5
15 min
4
1
MEXI GRYTA / Räkor
3
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!