Torskrygg i kokosmjölk och gräslök.

En riktigt god fiskrätt!

Ingredienser

  • 500 g torskrygg
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 limfrukt
  • 2 msk finskuren gräslök
  • smör (att steka i)
  • Flingsalt
  • Pepparmix
  • Strösocker
  • Till servering
  • Potatismos
  • Gröna ärtor
  • Instruktioner

    1. Skär torsken i bitar. Krydda med salt och pepparmix. Stek fiskbitarna försiktigt i smör knappt genomstekta. Ta upp och håll dem varma.
    2. Diska ur stekpannan och häll i kokosmjölken. Smaksätt med juice och finrivet skal från en lime, 1/2 tsk salt, 2 krm pepparmix och en liten nypa strösocker. Hetta upp skyn, tillsätt gräslöken och lägg i torskbitarna. Låt bli varmt. Servera med potatismos och gröna ärtor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben