Tortellinisallad med gorgonzola

Serverar: 8 portioner

En lätt men mycket god tortellinisallad. Kan serveras som förrätt, tilltugg, lunch...

Ingredienser

  • 500 g tortellini med ostfyllning och hasselnötter
  • 250 g körsbärstomater
  • 25 g rucola
  • 150 g gorgonzolaost
  • 25 g rucola
  • 2 ½ dl gräddfil
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan i rikligt med vatten enligt anvisning på förpackningen. Spola den kall. Skär tomaterna i halvor eller klyftor.
    2. Skär bort kanterna på osten och mixa med rucola, gräddfil, vitlök, salt och peppar.
    3. Blanda tortellinin med såsen. Varva den på ett fat med tomater och skuren rucola någon timma före serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben