Tortilla med kycklingfylling

Serverar: 4 portioner

Tortillor fyllda med kyckling, keso och salsa, som gratineras till fin färg. Det är snabbt, gott och enkelt.

Ingredienser

  • 8 små tortillabröd à 30 g
  • 2 grillade kycklingfiléer
  • 200 g färska champinjoner
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl salsa
  • 500 g keso
  • 1 dl riven ost (max 17 %)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Tärna kycklingen och skär svampen i bitar. Blanda detta med pressad vitlök, salsa och keso.
    3. Fördela blandningen i tortillabröden och rulla ihop och lägg i en form. Strö över riven ost och gratinera till fin färg i cirka 8 minuter. Gör en sallad under tiden rätten är i ugnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Malin_S 6 januari 2010

    Verkligen supergoda! Kommer att göra detta recept flera gånger!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben