Tortillapizza med kantareller och parmaskinka

Den här pizzan har gjort succé hos oss, passar även som förrätt.

Ingredienser

  • 2 stora tortillabröd
  • 100 g färskost med kantarellsmak
  • 200 g kantareller
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 100 g riven Västerbottenost eller någon annan lagrad ost. (Det går bra att använda 17% ost för ett magrare alternativ)
  • 6 tunna skivor parmaskinka
  • Färsk timjan
  • Instruktioner

    1. Fräs kantarellerna och schalottenlöken. Bred på färskosten på tortillabröden, lägg på kantarellerna. Strö över rivna osten och grädda i ugnen på 200 grader cirka åtta minuter.
    2. Dela tortillan i trekanter och lägg på en skiva parmaskinka på varje pizzaslice. Servera gärna med plocksallad och några små kvisttomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben