Toscapaj med päron

Serverar: 6 portioner

Härlig.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl mjöl
  • 125 g smör
  • 1 ägg
  • Fylling
  • 1 burk päronhalvor
  • Toscasmet
  • 2 dl sötmandel
  • 2 dl strösocker
  • 100 g smör
  • 2 msk mjöl
  • 2 msk mjölk
  • Instruktioner

    1. Rör ihop pajdegen, klä en form med löstagbar kant. Grädda pajskalet i 10 minuter i 225 g.
    2. Lägg päronen för avrinning, dela sedan päronen och bred ut på de gräddade skalet. Blanda alla ingredienser för toscasmeten i en kastrull å koka ihop, häll sedan över päronen. Grädda sedan allt i ugnen i ca 15 minuter i 225 g.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben