Tre veckors sallad

Serverar: 8 portioner

En god råkostsallad som enligt receptet ska hålla i tre veckor i kylen. Kan inte säga om det stämmer för salladen är slut på ett litet kick.

Ingredienser

  • ½ vitkålshuvud
  • 3 stora morötter
  • ½ purjolök
  • Dressingen
  • 1 dl rapsolja
  • 3/4 dl äppelsicer vinäger
  • 1/4 dl socker
  • salladkrydda
  • Instruktioner

    1. Skölj och strimla kålen. Skölj och riv morötterna. Hacka purjolöken. Blanda ihop
    2. Koka dressingen och låt den svalna. Häll den sedan över salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lyckas med julskinkan
    Julskinkan är en av de viktigaste attributen på julbordet för de al...

    Goda såser och röror!
    Vad är väl en middag utan en god sås eller röra? Såsen ska vara den...

    Skördefest i Lund
    Från och med idag och nästa vecka, 25 augusti-3 september, firar ma...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben