Choklad och hallon är en utmärkt smakkombination.
Ingredienser
250 g mörk choklad
125 g hallon
0,5 dl hallonsaft, koncentrerad
1 dl vispgrädde
3 msk finkornigt strösocker
Små pappersformar
Instruktioner
- Finhacka chokladen. Blanda hallon, saft, grädde och socker i en kastrull och låt småkoka i 15 minuter. Sila blandningen och låt den koka ihop utan lock tills 0,5 dl vätska återstår.
- Tillsätt chokladbitarna och rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen och låt svalna något.
- Fördela smeten i små pappersformar.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Chokladprovningar
Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...
Konsten att beskriva vin
Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...