Tryffel med hallon.

Choklad och hallon är en utmärkt smakkombination.

Ingredienser

  • 250 g mörk choklad
  • 125 g hallon
  • 0,5 dl hallonsaft, koncentrerad
  • 1 dl vispgrädde
  • 3 msk finkornigt strösocker
  • Små pappersformar
  • Instruktioner

    1. Finhacka chokladen. Blanda hallon, saft, grädde och socker i en kastrull och låt småkoka i 15 minuter. Sila blandningen och låt den koka ihop utan lock tills 0,5 dl vätska återstår.
    2. Tillsätt chokladbitarna och rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen och låt svalna något.
    3. Fördela smeten i små pappersformar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Konsten att beskriva vin
    Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben