Tunisisk ugnsomelett

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Väldigt god

Ingredienser

  • 4 potatisar
  • 1 dl persilja, hackad
  • 2 lökar,gula
  • 1-2 paprikor
  • 2 msk ströbröd
  • 250 g riven ost
  • 10 ägg
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • olja till fritering
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Skala och skär potatisen i småbitar och fritera den. Hacka löken och stek den hastigt för sig. Hacka persiljan. Blanda allt med ägg, ströbröd, riven ost, salt och peppar. Häll smeten i en smord ugnsform och sätt in mitt i ugnen cirka 30 minuter eller tills smeten stannat och omeletten fått fin färg.
    3. Servera omeletten skuren i skivor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben