Tunnbrödsrulle med rostbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt recept med tunnbröd.

Ingredienser

  • 4 potatisar, ca 400 g
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 4 salladsblad
  • 200 g stekt rostbiff i tunna skivor
  • Ev rostad lök
  • 250 g keso
  • 4 msk lättmajonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl finstrimlad purjolök
  • 1 stort äpple
  • 2 msk kapris
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatisen och skär den i mindre bitar och koka i lättsaltat vatten.
    2. Sås: blanda keso, majonnäs, senap och purjolök. Skala, tärna eller grovriv äpplet. Rör ner det i blandningen. Smaksätt med kapris, salt och peppar.
    3. Lägg salladsblad och rostbiff på tunnbröden. Lägg på den varma kokta potatisen. Mosa med en gaffel och fördela sås över och eventuellt rostad lök. Rulla ihop och svep in rullarna i folie eller i en servett.

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben