Ugns bakad regnbåge

Serverar: 4 portioner

En ny variant på fisk.

Ingredienser

  • 1 msk rosépeppar
  • ½ dl strösocker
  • 1 msk salt
  • 1,2 kg regnbåge
  • 10 cm purjolök
  • Instruktioner

    1. Fileá fisken och plocka bort alla benen.
    2. Krossa rosépeppar och blanda med salt, socker. Gnid in i fiskens kött sida låt vila i kylen i en timme. Torka av fisken och strö över purjplöken.
    3. Baka i ugn på 175 grader i ca 20 minuter.
    4. Serveras med kokt potatis och en god romsås.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben