Ugnsbakad kolja med champinjoner

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett recept från Coop som jag tyckte lät gott, inte provat själv.

Ingredienser

  • 600 g koljafilé
  • 1½ tsk salt
  • 200 g färska champinjoner
  • 100 g strimlad purjolök
  • ½ citron i bitar
  • 2 dl grädde
  • ½ tsk svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ugnstemperatur 200º
    2. Skölj fisken i kallt vatten och salta den ordentligt. Lägg fisk, champinjoner, purjolök och citron i en ugnsfast form. Slå på grädde och peppra. Sätt in i ugnen 20 minuter.
    3. Servera gärna med kokt potatis eller ris.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben