Servera till valfritt kött, men speciellt till de ädelostbiffar och den citronyoghurt som du också hittar recept på här på min sida.
Ingredienser
600 g potatis
300 g palsternacka
150 g morötter
150 g sötpotatis
1 msk dragon
1 msk rosmarin
Svartpeppar
Salt
Rapsolja
Instruktioner
- Skala och skär potatisen och rotfrukterna i klyftor.
Smörj en långpanna med rapsolja och lägg i klyftorna och ringla även rapsolja över.
- Stöt örterna i en mortel och sprinkla över.
Krydda med salt och svartpeppar efter smak.
Baka mitt i ugnen i 180-200 grader i c:a 40 minuter, eller tills de är mjuka.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Potatis - möjligheternas rotfrukt
Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...