Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé

Serverar: 4 portioner

Potatissallad på ett gott och annorlunda sätt...

Ingredienser

  • 10-12 potatisar
  • 2 rödlökar
  • 100 g rucolasallad
  • 250 g körsbärstomater
  • 3 msk olivolja
  • 600 g fiskfilé, t ex spätta
  • 1 msk vinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk flytande margarin
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk citronpeppar
  • Instruktioner

    Ugn 250 grader. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Skala och skär löken i klyftor. Lägg potatis och lök i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Ringla över 3 msk olivolja och 1 msk vinäger. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Tillaga mitt i ugnen i, ca 20 minuter. Skölj salladen och tomaterna. Stek fisken i 1 msk flytande margarin 2-3 minuter per sida. Krydda med 1 tsk salt och gärna 1/2 tsk citronpeppar. Vänd ner sallad och tomater i potatisen. Servera den ugnslagade potatissalladen med fisk, bröd och fruktdessert.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben