Ugnsomelett i rutor

Serverar: 4 portioner

Perfekt att ha med på utflykten!

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • salt
  • peppar
  • 2 skivade chorizokorvar
  • 1 röd hackad paprika
  • 1 dl hackad persilja
  • 200 g keso
  • Instruktioner

    Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Blanda korv, paprika och persilja i en ugnsfast form med bakpapper, ca 20 x 30 cm. Häll över äggsmeten. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min (225 graders värme). Skär i bitar och lägg bakpapper mellan varje. Servera med keson.

    Liknande recept

    4.6
    30-35
    66
    5
    1 h 10 min
    1
    30 min
    30-35
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben