Hejsan. Vill bara tacka för den supergoda pannbiffen. Den smakade bara mera av den, så den kommer på bordet snart igen. Mvh evaldo
FAE29 september 2009
Hej!
Precis ätit denna smarriga pannbiff. Kommer definitivt göra detta igen.
Funderar dock på att hälla av skyn och reda den för en tjockare sås nästa gång.
Mycket gott!!
bettan6316 februari 2010
Den blev kanongod.Gjorde den med vildsvinsfärs och blandade med matlagningsgrädde och hade i pressad vitlök och så tog jag porter istf. ölen som stod receptet. Det här kommer jag att göra fler gånger. Tack för ett bra recept.
hot_tezz18 februari 2010
det va väldigt gott
Moline14 mars 2010
Mycket gott, och mycket enklare att lägga färsen i form istället för att steka pannbiffar. Stouten i såsen gjorde susen, blev mustigt och gott.
littlejohn9 oktober 2011
Det här var jättegott och enkelt, använde Porter fick inte ta på rätt sorts öl. Kanske jag gör sås på skyn nästa gång. Tack för ett bra recept!
Hejsan. Vill bara tacka för den supergoda pannbiffen. Den smakade bara mera av den, så den kommer på bordet snart igen. Mvh evaldo
Hej! Precis ätit denna smarriga pannbiff. Kommer definitivt göra detta igen. Funderar dock på att hälla av skyn och reda den för en tjockare sås nästa gång. Mycket gott!!
Den blev kanongod.Gjorde den med vildsvinsfärs och blandade med matlagningsgrädde och hade i pressad vitlök och så tog jag porter istf. ölen som stod receptet. Det här kommer jag att göra fler gånger. Tack för ett bra recept.
det va väldigt gott
Mycket gott, och mycket enklare att lägga färsen i form istället för att steka pannbiffar. Stouten i såsen gjorde susen, blev mustigt och gott.
Det här var jättegott och enkelt, använde Porter fick inte ta på rätt sorts öl. Kanske jag gör sås på skyn nästa gång. Tack för ett bra recept!