Ugnstekta marinerade revbensspjäll
Serverar:
2-4 portioner
Ät och njut!
Ingredienser
Dubbla plastpåsar
revbensspjäll (valfri mängd)
1/2 dl äppelcidervinäger
2 msk honung
1/2 dl soja
1/2 dl olja
1 krm svartpeppar
1/2 tsk ingefära
Instruktioner
Lägg köttet i dubbla pastpåsar. Häll på1/2 dl äppelcidervinäger, 2 msk honung, 1/2 dl soja, 1/2 dl olja, svartpeppar och ingefära, skaka om.
Låt marinera i ca 2 timmar.
Stek i 175 grade i ca 30 minuter för tunna spjäll, respektive 45 minuter för tjocka spjäll.
Liknande recept
Marinerat revbensspjäll
4
Marinerade revbensspjäll
4
Marinerade revbensspjäll
4
Grillad, marinerad fläskfilé med ugnstekta grönsaker och äpplesalsa
4
Marinerad fänkål
3
4
Revbensspjäll, de bästa
3.5
1 h 30 min
4-6
1
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!