Ugnstekta marinerade revbensspjäll

Serverar: 2-4 portioner

Ät och njut!

Ingredienser

  • Dubbla plastpåsar
  • revbensspjäll (valfri mängd)
  • 1/2 dl äppelcidervinäger
  • 2 msk honung
  • 1/2 dl soja
  • 1/2 dl olja
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 tsk ingefära
  • Instruktioner

    1. Lägg köttet i dubbla pastpåsar. Häll på1/2 dl äppelcidervinäger, 2 msk honung, 1/2 dl soja, 1/2 dl olja, svartpeppar och ingefära, skaka om.
    2. Låt marinera i ca 2 timmar.
    3. Stek i 175 grade i ca 30 minuter för tunna spjäll, respektive 45 minuter för tjocka spjäll.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben