Serverar: 3 portioner
Denna rätten uppskattas av både vuxna och barn. Underbart god och dessutom enkel att göra. Även här är det strykande åtgång av såsen, så gör dubbelt.
Skär filén i 1-2 cm tjocka skivor. Bryn bitarna tills de fått fin färg. Krydda. Lägg köttet i en ugnssäker form. Bryn löken och vitlöken i en gryta. Tillsätt dragonen. Häll i grädden och crème fraiche. Tillsätt fond. Salta och peppra efter egen smak. Småkoka 1-2 min. Häll såsen över köttet i formen. Låt stå i ugn 15-20 min på 175 grader. Servera med ris och blandad sallad
Dette är super gott! Kram fr Maya
Verkligen enkelt att göra och jättegott, vi gjorde klyftpotatis och rostade rotfrukter till istället för ris, funkade hur bra som helst. Tack för ett bra recept!
En smaksensation. Passar till både vardag och fest. Lätt att göra, god att bjuda på. Helt enkelt kanon.
Tack för en mkt god filérätt. Den kommer vi att göra fler gånger hos oss instämde både stora och små i familjen :D
Jättegott! Passar som sagt både stora och små, vardag och fest. Lättlagat! Vi serverade med bandspagetti.
Det var jättegott. Kommer göra den fler gånger. Hade klyftpotatis till o det blev kanon. Tack för ett smidigt recept :)
Tack för receptet. Enkelt att göra och smakade jättegott. En klar 5:a.
Jättegod och smidig rätt utan en massa olika ingredienser, kommer att lagas fler gånger hos oss!