Fläskfilè med härligt peppriga smaker

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Blandade lite hej vilt igen och det blev underbart gott!!

Ingredienser

  • 2 fläskfilèer à ca 600 g
  • 1 brk Cantadou 4 pepparost à 125 g
  • 4 dl crème fraiche
  • 4 dl grädde
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 2 tsk five peppers (Santa Maria)
  • 2 röda paprikor
  • 1 brk champinjoner à 290 g
  • 1-1 ½ dl riven ost
  • 4 msk worcestershire sauce
  • Riven ost till övertäckning
  • Instruktioner

    1. Dela filèerna på längden och sedan i ca 3 delar/längd. Krydda dem med five peppers kryddan. Lägg i en ugnsform.
    2. Vispa ihop grädde, crème fraiche, ca 1 ½ dl ost, Cantadouosten, grönsaksbuljongtärningar, five pepperskryddan och worcestershiresaucen. Låt koka ihop och vispa den till en slät röra.
    3. Skär paprikan i mindre bitar och låt den koka med ett tag.
    4. Täck filèerna med såsen och lägg över o tryck ner svampen lite. Täck med riven ost och sätt in i 200 grader varm ugn i 1 timme.
    5. Klart att serveras med potatis och grönsaker. Smaklig måltid!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben