Ingredienser
500-600 g oxkött
3 gula lökar
2-3 msk margarin eller olja
1-2 msk paprikapulver
1-2 vitlöksklyftor
2 tsk aromat eller salt
1-2 tsk grovmald svartpeppar
2 krm kummin
1-2 lagerblad
1 burk krossade tomater, 400 g
1-3 tsk tomatpuré
1-2 paprikor
1-2 morötter
500 g potatis
1 l vatten
Mycket god, men eftersom jag föredrar att äta GI, så hoppade jag över potatisen!!
Väldigt god gulasch, mustig och härlig. Även om köttet tog slut så åt vi såsen med grösakerna och ris, sen i lunchlådor
En mycket god gulasch! Men jag tog mer av paprikapulvret eftersom den svenska är rätt mesig. Tog också mer kummin. En fempoängare.
Bästa Gulashen vi testat hemma än sålänge. Vi ökade oxå på kryddningen en hel del dock. Instämmer med de andra att svenska kryddor saknar en hel del sting.
Riktigt god gulasch. Jag bytte dock ut aromat till vegeta, tillsatte en del cayenne. Denna kommer jag att göra fler gånger.
Jättegod! För att öka stinget så tog jag krossade tomater med chili i stället för vanliga krossade tomater. Jag använde rostbiff och det smälte i munnen så mört var det efter 1,5 timmes koktid på 750 g kött.