Ungsgratinerad hel baguette

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En lokalbutik göra dessa sjukt goda baguetter. Jag är inte helt säker på måtten ännu men kommer att prova mig fram och eventuellt ändra måtten senare.

Ingredienser

  • 1 hel baguette
  • 2½ dl crème fraiche
  • 200 g rökt skinka
  • 3 msk majonnäs
  • ½ purjolök
  • 2 dl riven ost
  • 3 msk senap
  • 1 tsk dragon
  • 1 tsk vitlökspulver
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 200 grader.
    2. Hacka purjolök och skinka i småbitar. Blanda tillsammans med alla andra ingredienser förutom själva baguetten.
    3. Skär ett snitt längs med baguettens överdel. Bred ut röran i baguetten. Det ska bli ganska mycket röra, nästan så att det hamnar utanför :-)
    4. Linda in i folie och värm i 15-20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben