Ungsstekt rödbeta med fetaost

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Gott tillbehör till tex lax. Vegetarisk måltid tillsammans med råris och haricots verts.

Ingredienser

  • 4 stora rödbetor
  • 250 g fetaost
  • Olja till ungsformen
  • Instruktioner

    1. Skala rödbetorna och tärna i 1x1 cm. Lägg i ungsform med olja, 175 grader ca 30 min.
    2. Kontrollera hur klara bitarna är med sticka, de ska vara något hårda men gå att sticka igenom med en sticka.
    3. Dela fetaosten i 1x1 cm stora bitar och lägg på rödbetorna. Låt stå inne i ugnen någon minut så de smälter något. Servera direkt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kvarnbo 29 december 2010

    Ugnstekt rödbeta på bädd av ruccola sallad och getost är en höjdare! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben