Västerbottensost - bollar med räkor

Serverar: 25 portioner

Tid: 20 minuter

Från Susanne Jonssons underbara bok "Västerbottensost"

Ingredienser

  • 2 dl naturell färskost
  • 2 dl västerbottensost, fin riven
  • ½ chilifrukt, urkärnad
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1/4 påse ostbågar
  • 30 räkor, skalade
  • Tillbehör
  • Cocktailpinnar
  • Instruktioner

    1. Mosa ihop färskost, västerbottensost, chili och gräslök. Smaka av med salt.
    2. Krossa ostbågarna, klicka ner smeten i ostbågssmulorna med hjälp av två teskedar och täck med ostbågssmulor. Rulla till bollar.
    3. Trä räkorna på varsin cocktailpinne och stick ner i ostbollarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben