västkusttårta som är såå god.

Serverar: 12 portioner

Tid: 1 timme

När jag va liten längtade man efter att få fylla år eller gå på kalas då mamma alltid gjorde denna smörgåstårta.

Ingredienser

  • 500 g keso
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 2 förpakningar krabbfich
  • ca 400 g små ärtor
  • 3 hård kokta ägg
  • sås
  • 3 dl majonäs
  • 2 dl gräddfil
  • 1½ msk chilisås
  • 1½ msk senap
  • 1½ msk citronsaft
  • 3 msk finklippt dill
  • salt
  • peppar
  • garnering
  • räkor
  • sparris
  • 1½ dl majonäs
  • hårdkokta ägg
  • tomat
  • gurka
  • sallad
  • persilja
  • dill
  • Instruktioner

    såsen blandas med den första blandningen som sen läggs mellan landgångsbröd. översta lagret smörar an med majonäs som gör att garneringen sätter sig på kanterna.

    Liknande recept

    4.7
    1 h 30 min
    30
    34

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben