Våffelsmet
Serverar:
4 portioner
Grundrecept.
Ingredienser
125 g smör
2 dl mjölk
4 dl mjöl
2 ägg
1 tsk bakpulver
2 dl vatten
Instruktioner
Smält smöret och låt svalna. Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet. Rör i smör och vatten.
Hetta upp våffeljärnet. Smörj järnet. Grädda våfflorna.
Liknande recept
Saffransvåfflor med Löjrom från Kalix
20 min
4
Fullkornsvåfflor med hallonkesella
3
1
Frasiga Våfflor
4.2
8-10
9
Krabbvåfflor med currysås
4-6
Rocky Road Våfflor
6
Gyllene våfflor
2.4
20 min
2
6
O`boyvåfflor med apelsingrädde
10
Paleovåfflor med avokadoröra och löjrom (eller räkor)
2
Surdeg av vete
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!