Vanilj och citronsnaps

Serverar: 1 portioner

Perfekt till midsommar. Håller i flera veckor. Ett tips är att knyta med en sytråd kring vaniljstången och skalen så kan man får upp det lätt.

Ingredienser

  • 1 citron
  • 1 vaniljstång
  • 1 flaska brännvin special
  • Instruktioner

    1. Tvätta cironerna noga i ljummet vatten. Skala sedan av yttersta skiktet på citronerna med en potaisskalare.
    2. Lägg skalet i en skål och häll på brännvinet. Lägg sedan i en delad vaniljstång
    3. Plasta skålen och låt stå framme i rumstemperatur i ungefär två dygn.
    4. Sila bort skalet och ta upp vaniljstången och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    helenenilsson69 20 juni 2010

    är det en liten eller stor flaska brännvin special?

    Elsebeth johansson 15 juni 2020

    Hej En liten eller stor flaska 70cl eller 35cl

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben