Vaniljkrämsfyllda apelsiner

Serverar: 4 portioner

En fruktig efterrätt med krämig phiadelphia och honung tillsammans med apelsin.

Ingredienser

  • 4 apelsiner
  • 1 dl yoghurt
  • 1 dl philadelphia
  • 0.5 dl madeira
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk florsocker
  • 1 msk flytande honung
  • 4 kvist citronmeliss
  • Instruktioner

    1. Skär ur apelsinen ur sitt skal.
    2. Gör filéer av apelsinen, blanda med hackad citronmeliss.
    3. Gör en vaniljkräm på yoghurt, vaniljsocker och madeira.
    4. Häll vaniljkrämen i det tomma apelsinskalet och lägg apelsinkompotten ovanpå.
    5. Ringla lite honung över och runt om.
    6. Servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben