Vaniljmousse

Tid: 30 minuter

Jättegod tårtfyllning

Ingredienser

  • 2dl crème fraiche
  • 2 dl färdig vaniljsås
  • 1/2 dl socker
  • 1 /2 tsk vaniljsocker
  • 1,5 - 2 tsk gelatinpulver
  • 2 dl vispad grädde
  • Instruktioner

    1. Rör ihop crème fraiche, vaniljsås, socker och vaniljsocker.
    2. Smält gelatinet enligt anvisningarna på paketet. Rör ner gelatinet i vaniljröran.
    3. Vispa grädden hårt och vänd ner i vaniljröran. Låt stå i kylen ett par timmar innan du fyller tårtan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Svenska kockar i mat-OS
    De senaste fyra åren har Svenska Kocklandslaget tränat inför OS i matl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben