Vår champinjonsås

Serverar: 4 portioner

Min ooch sambons champinjonsås som passar supergott till kött-rätter, suveränt god till köttfärslimpa!

Ingredienser

  • Färska champinjoner
  • 3 dl mellangrädde
  • Aromat
  • Svartpeppar
  • Smör (till stekning)
  • Vetemjöl eller Maizena, till redning
  • Instruktioner

    Skiva de färska champinjonerna. Smält smöret i en kastrull, man får ta rätt mycket smör för champinjonerna "drar upp" allt smöret i sig. Krydda champinjonerna med aromat. De ska stekas tills de blir rätt små. Häll i grädden o peppra efter smak. Jag gör den rätt pepprig, den blir så god då. Red såsen så den får rätt tjocklek. Servera!

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4-6
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Knepen för en god sås
    Vanligtvis brukar jag inte uttrycka mig så starkt, men jag tycker d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben