Vardagsfisk i ugn

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagad och god.

Ingredienser

  • 400 g djupfryst torsk
  • 55 g ansjovisfiléer
  • 1/2 purjolök
  • 1 - 2 tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Smör eller margarin
  • Instruktioner

    1. Tina fisken så den går att dela i två halvor.. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en eldfast form. Salta och peppra fisken på båda sidor, lägg sedan den ena halvan i botten. Lägg därefter på ansjovisen, skivade tomater samt den strimlade purjolöken och täck fisken. Lägg sedan den andra halvan ovanpå, lägg rikligt med smör eller margarin ovan på. Ös fisken några gånger under stektiden.
    2. Servera med kokt potatis. Smaklig spis.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben