Varm kycklingsallad

Serverar: 8-10 portioner

Jättegod sallad, både precis när man gör den och som kall matlåda dagen därpå.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 1 påse marinad original taste for chicken
  • 1 litet isbergsalladshuvud
  • 1 liten gurka
  • 1 förpackning körsbärstomater
  • 1 burk majs
  • Mozarellaost
  • 300 g gnoccipasta
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i bitar och bryn dem runtom. Slå över marinaden och låt den koka in. Skär under tiden salladen i strimlor, gurkan i små tärningar, dela körsbärstomaterna och tärna mozarellan. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den svalna lite. Blanda ihop alla ingredienserna och servera!

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben