Varm pastasallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Mumsigt nyttig!

Ingredienser

  • 225 gr farfalle eller likn pasta
  • 6 soltorkade tomater i olja, hackade
  • 4 salladslökar
  • 55 gr ruccola, strimlad
  • ½ gurka, urkärnad och tärnad
  • salt och peppar
  • 2 msk riven parmesanost
  • Dressing
  • 4 msk olivolja
  • ½ tsk strösocker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • 4 basilikablad, strimlade
  • Instruktioner

    1. Blanda dressingen.
    2. Koka pastan al dente. Låt den rinna av och häll ner den i en salladsskål, ringla över dressingen och blanda väl.
    3. Tillsätt hackade soltorkade tomater, salladslök, och gurka. Krydda och blanda försiktigt. Strö över osten och servera!

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1
    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben